NHL:n yksi isoimmista flopeista jatkaa sittenkin uraansa? Paluu vanhaan NHL-seuraan edessä

© Kuva: Getty Images

Jason Spezzan viime vuodet ovat olleet painajaismaisia. NHL:n eliittiin kuuluneen hyökkääjän ura on ollut jyrkässä alamäessä.

7,5 miljoonan dollarin hintalapulla Dallas Starsissa pelannut Spezza ei mahtunut aina edes kokoonpanoon. Usein hänen paikkansa oli nelosketjussa. Hän viimeisteli runkosarjan 76 ottelussa tehot 8+19. Edelliskaudella tehoja syntyi sitäkin vähemmän: 8+18=26.

Sopimus päättyi tähän kauteen, ja moni on arvellut ylipalkatun Spezzan uran olevan tässä. Nyt kiekkotoimittaja Elliotte Friedman on kuitenkin kertonut podcastissaan, että Ottawa Senators saattaisi olla kiinnostunut Spezzan palveluksista.

– Luulen, että on mahdollisuus, että hänestä tulee taas Senator ensi kaudella. He tutkiskelevat asiaa. Heillä on paljon nuoria pelaajia. Luulen, että Spezza haluaisi palata ja hänellä olisi paljon annettavaa. Kuten tiedämme, hän on yksi fiksuimmista lätkäjätkistä, Friedman sanoi.

Ottawa on Spezzalle tuttu paikka. Hän pelasi seurassa 11 kautta aiemmin urallaan ja parhaalla sesongillaan paukutti seuran paidassa 117 tehopistettä.