Boston Bruinsin Brad Marchand herättää äärimmäisiä tunteita niin hyvässä kuin pahassa. Pienikokoinen laitahyökkääjä on yksi koko NHL:n parhaista, mutta samaan aikaan hän tekee likaisia temppuja toisensa perään.

31-vuotias hyökkääjä pelasi uransa parhaan runkosarjan ja viimeisteli 100 tehopistettä. Erinomaiset otteet ovat jatkuneet myös pudotuspeleissä. 22 otteluun Marchand on iskenyt tehot 8+13=21.

Huikeana pudotuspelipelaajana tunnettu Marchand on urallaan ollut erityisesti liekeissä finaaleissa, niin myös tälläkin kaudella. Urallaan hyökkääjä on pelannut 19 pudotuspeliottelua ja tehnyt niissä seitsemän maalia.

Boston Bruinsin pitkän NHL-taipaleen aikana ainoastaan Bobby Orr ja Johnny Bucyk ovat tehneet enemmän finaalimaaleja. Kummallakin niitä on kahdeksan kappaletta. Marchandilla on vielä mahdollisuudet nousta kaksikosta ohi tällä kaudella, sillä finaalisarjaa on yksi ottelu jäljellä.