NHL-sopimuksen saaneella Emil Larmilla vielä vuori kiivettävänään – täytyy ohittaa joukko huippuvahteja

© Kuva: Juha Tamminen

Emil Larmin ura on hurjassa nousukiidossa. Tänä keväänä hän torjui HPK:n Suomen mestariksi. Eilen hän teki NHL-sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa. Uunituore sopimus on kaksivuotinen ja vuosiansioiltaan 700 000 dollaria NHL:n puolella.

Suurin askel Larmilla on vielä edessään. Saadakseen peliaikaa NHL:ssä tai kunnolla edes AHL:ssä hänen täytyy todistaa olevansa parempi torjuja kuin Pittsburghin nykyiset nimekkäät maalivahdit.

Pittsburgh Penguinsin ykkösvahti on Matt Murray, joka torjui mös Kanadan MM-joukkueen maalinsuulla. Hän on torjunut seuran jo kahteen Stanley Cup -mestaruuteen, joten hänen ohittamisensa on kaukainen haave.

Pittsburghin kakkosvahti on Casey DeSmith. Hänen palveluksiinsa ollaan varmasti niin ikään tyytyväisiä, sillä 27-vuotias torjuja on kahtena viime kautena näyttänyt olevansa luotettava kakkosvahti NHL-tasolla.

AHL:n puolellakin on hurja kilpailu. Farmiseura Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin ykkösvahti on Tristan Jarry, jolta löytyy runsaasti myös NHL-kokemusta. Jarry on jo osoittanut olevansa erinomainen AHL-tasolla, joten Larmi aloittaa todennäköisesti hänen kakkosvahtinaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.