NHL-pomo ei sulata Jesse Puljujärven vaatimusta – täräytti jyrkän vastauksen!

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin ja Jesse Puljujärven välille on viime päivinä saatu aikaan pienimuotoinen hämmennys.

21-vuotiaan Puljujärven tulokassopimus päättyy heinäkuun 1.päivänä.

Suomalaishyökkääjän agentti Markus Lehto täräytti suoraan Sportsnetille, ettei tämä aio pelata Oilersissa enää peliäkään. Lehdon mukaan Puljujärvi pelaa tulevalla kaudella Euroopassa, mikäli häntä ei kaupata toiseen NHL-seuraan. (lue uutinen täältä)

Edmontonilaisseuran GM Ken Hollandia agentin ilmoittama ”uhkavaatimus” ei hätkähdyttänyt.

– En tule kauppaamaan ketään vain sen takia, että he haluavat. Jos kuitenkin löydämme jotakin, mikä tyydyttää kaikkia osapuolia, niin katson tilannetta. Jos emme, en tee yhtään mitään, Holland totesi uuteen tilanteeseen Oilersia seuraavalle toimittaja Bob Staufferille.

LUE MYÖS: Hurja paljastus! Jesse Puljujärvi kieltäytyy pelaamasta Edmontonissa ja palaa mieluummin Eurooppaan