Miltä nämä veivit näyttävät sinun silmääsi? Kärpät innostui suomalaisen suurlupauksen maalista

© Kuva: Getty Images

Aatu Räty on yksi suomalaisen kiekon suurimpia tulevaisuuden nimiä. Vuonna 2002 syntynyt 16-vuotias hyökkääjä on esimerkiksi varausiässä vasta kahden vuoden kuluttua. Pelaaja on antanut sitä kohti kovia näyttöjä.

Nuorten Liigassa syntyi viime talvena pudotuspelit huomioiden 51 koitoksessa pinnat 21+22=43, B-nuorten puolella tahti oli puolestaan täydellisen järjetön. Kuusi ottelua toivat mielipuoliset tehot 10+8=18.

Nyt lupaus on hypännyt jo Kärppien liigajoukkueen rinkiin. Hän teki eräissä jäätreeneissä varsin näyttävän maalin. Pitää ottaa huomioon toistamiseen se, että kyseessä on siis 2002 vuonna syntynyt poika.

Vaikka tahti oheisella videolla on ehkä verkkainen, on Rädyn liikkeessä, luistelussa ja kiekonkäsittelyssä nähtävissä todella paljon potentiaalisia piirteitä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!