Lehti: Nämä NHL-seurat jahtaavat Artemi Panarinia – tajuton palkkapyyntö tiputtamassa yhden joukkueen pelistä

© Kuva: Getty Images
KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!

Hyökkääjä Artemi Panarin on yksi tämän kesän mielenkiintoisimmista nimistä NHL:n siirtomarkkinoilla.

Venäläinen supertähti on vaihtamassa ensi kaudeksi seuraa, mutta vielä toistaiseksi ei ole tiedossa, mihin hän päätyy. Panarin on käynyt tapaamassa jo Florida Panthersin sekä New York Rangersin seurajohtoa. Seuraavana vuorossa on New York Islanders. Lisäksi Colorado Avalanche on tiettävästi osoittanut kiinnostusta miestä kohtaa.

New York Postin mukaan Rangers on kuitenkin tippumassa pois tästä taistelusta. Panarin vaatii lehden saamien tietojen mukaan seitsemän vuoden sopimusta sekä yli 11 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, jota Rangers ei ole valmis maksamaan.

KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!