Lähde: Lähes 6 miljoonan dollarin NHL-floppi halutaan kaupata pois – ”Ehdottomasti saatavilla”

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman sai tietoonsa, että Calgary Flames on alkanut etsimään ottajaa hyökkääjä James Nealille.

5,75 miljoonan dollarin jättimäistä palkkaa jopa vuoteen 2023 asti tienaavaa hyökkääjää ei kuitenkaan kaupata helposti pois, sillä hänellä on takana surkea kausi.

Neal ampui runkosarjan 63 ottelussa vain seitsemän maalia ja kirjasi 19 tehopistettä. 31-vuotias kanadalainen joutui ajoittain istumaan jopa katsomon puolella.

Vaikka Nealin sopimus on ehkä NHL:n surkeimpia, voi häntä kohtaan silti löytyä kiinnostusta.

– Calgary Flames yrittää parhaillaan tarkkailla, mikä kysyntä James Nealilla on NHL:ssä. Heillä on oikeastaan vain kaksi vaihtoehtoa hänen kanssaan. Joko he peluuttavat häntä ensi kaudella ja toivovat, että se mikä vaivasi häntä viime kaudella ei vaivaa häntä enää. Toinen vaihtoehto on kaupata hänet pois ja ottaa vastikkeena toinen iso sopimus. Hän on ehdottomasti saatavilla tällä hetkellä. Olen kuullut, että ainakin Edmonton Oilers olisi kysellyt hänestä. Se käy järkiinsä. Ison sopimuksen täytyy sitten vain lähteä toiseen suuntaan, Friedman kertoi Oilers Now -lähetyksessä.

Oilersilla on Flamesin tapaan kirjoilla karseita sopimuksia. Hyökkääjä Milan Lucicin kuuden miljoonan dollarin palkan sopimus kiristää palkkakattoa vielä vuoteen 2023 asti, kun taas puolustaja Andrej Sekeran 5,5 miljoonan dollarin palkan sopimus päättyy vuonna 2021.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½