Kova jyrähdys! TPS-luotsi vaatii muutosta: ”Ensi kaudella mennään all in”

© Kuva: Ilari Isotalo
Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

TPS on muiden Liiga-joukkueiden tapaan vetäytynyt omatoimisen kesäharjoittelujakson pariin ja aloittaa yhteisen valmistautumisensa uuteen kiekkokauteen heinäkuun lopussa.

Turkulaisjoukkueen päättynyt sesonki oli hyvin sujuneesta runkosarjasta huolimatta pettymys, kun sen matka katkesi jo puolivälierissä tulevaa mestaria HPK:ta vastaan.

TPS-päävalmentaja Kalle Kaskinen on kuitenkin luottavainen tulevasta.

– Testitulokset näyttävät positiivisilta ja joukkue teki kovaa töitä. Olen kesäharjoittelun suhteen erittäin hyvillä fiiliksillä, Kaskinen toteaa seuran nettisivulla ja jatkaa:

– Mentaliteetti on se, että ensi kaudella mennään all in. Olemme pelanneet kaksi hyvää runkosarjaa, niin meidän pitää uskaltaa ottaa riskejä ja kokeilla niitä asioita mitkä ratkaisevat keväällä. Ei meidän tarvitse enää kolmatta kautta näyttää, että saadaan perusarki käymään. Ei se ole mikään tavoitetaso.

Luotsi lähetti myös viestin TPS-yhteisölle.

– Haluan kiittää siitä mitä olemme saaneet ja ansainneet. Meidän tehtävä on luoda sitä fiilistä halliin ensi kaudellakin. Pelaajien kanssa olemme siitä paljon puhuneet, ettemme voi olettaa kotiyleisön syttyvän itsestään meidän taakse. Se on joukkueen tehtävä saada yleisö mukaan, Kaskinen painottaa.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!