Kakkua tuli – Stanley Cupin finaaleissa pelaavan hyökkääjän kausi ohi?

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:n suomenkielisillä sivuilla tiedotettiin, että St. Louis Bluesin Ivan Barbasheville on lätkäisty yhden ottelun pelikielto. Nelosketjun hyökkääjä syyllistyi sivujen mukaan päähän kohdistuneeseen taklaukseen 5. finaalissa. Ottavana osapuolena oli Bruinsin hyökkääjä Marcus Johansson.

Bluesin päävalmentaja Craig Berube kommentoi asiaa tyynesti.

– Otteluissa sattuu ja tapahtuu. Peli on fyysistä ja kovaa molemmin puolin, ja joskus tilanteita katsotaan jälkikäteen. Niin se vain menee. Nyt jonkun muun on astuttava esiin, aivan kuten (Oskar) Sundqvistin poissaolon aikana. Joku toinen hoitaa taatusti homman.

Loppuottelusarja on Bluesin hyppysissä voitoin 3-2. Koska mestaruus on katkolla ensimmäisen kerran Suomen aikaa maanantaiaamuna, voi venäläisen Barbashevin kausi olla paketissa.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!