Järkälemäinen NHL-lupaus siirtyy Liigaan – paljasti syyn siirrolle

© Kuva: Getty Images
Klassikkopeli HIFK - Tappara! Lunasta talletusbonus!

Liigassa kuluneella kaudella jumboksi jäänyt Ässät on tehnyt maalivahtiosastolleen mielenkiintoisen pelaajahankinnan.

Porilaisseura tiedotti maanantaina verkkosivuillaan, että joukkueen vahvuuteen liittyy vuoden mittaisella lainasopimuksella maalivahti Daniil Tarasov. 20-vuotias Venäjän nuorisomaajoukkuemaalivahti on NHL-seura Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaaja.

Kuluneella kaudella Tarasov kiekkoili vielä KHL-seura Salavat Julajev Ufan organisaatiossa, mutta vastuuta ei kuitenkaan irronnut KHL:ssä kuin kahden ottelun verran. Tästä syystä nuorukainen halusi löytää itselleen uuden ympäristön, jossa vastuu voisi olla suurempaa kuin Ufassa suomalaisen Juha Metsolan takana.

– Etsimme yhdessä Columbus Blue Jacketsin kanssa organisaatiota, jossa minulla olisi mahdollisuus pelata mahdollisimman paljon mahdollisimman kovalla tasolla. Tarkan pohdinnan jälkeen pidimme todella paljon Ässien tarjoamasta mahdollisuudesta. Liiga on yksi parhaimmista sarjoista Euroopassa ja useat huippuluokan suomalaispelaajat ovat siirtyneet Liigasta Pohjois-Amerikkaan ja pelanneet siellä heti hyvällä tasolla, 196-senttinen Tarasov kommentoi Ässien verkkosivuilla.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Klassikkopeli HIFK - Tappara! Lunasta talletusbonus!