Moninkertainen MM- ja olympiamitalisti Noora Räty lisäsi Instagram-tililleen hellyyttävän kuvan ja tekstin tulevan aviomiehensä kanssa. Pelaaja on kihloissa maalivahtivalmentaja Karel Popperin kanssa.

– Luulen, että muistamme Breckenridgen loppuelämämme. En malta odottaa, että pääsen naimisiin sinun kanssasi.

Rädyllä on riittänyt aihetta iloon myös töiden puolesta. Hän voitti alkukeväästä historiallisen MM-hopean Naisleijonien kanssa ja lisäksi seurajoukkuekausikin meni nappiin CWHL:ssä henkilökohtaisella tasolla. Räty pysäytteli pikkumustia kiinalaisen Shenzenin paidassa päälle 92 prosentin varmuudella.

Jääkiekkotilastoihin erikoistuneelta Eliteprospects-sivustolta käy selväksi, että Popper lopetti pelaamisen yhdysvaltalaisissa alasarjoissa kauteen 2015-16. Ex-vahti toimi päättyneellä sesongilla naisten NCAA:ssa University of Minnesotan maalivahtivalmentajana.