Ensi kauden osoite selviämässä? Kasperi Kapanen sai NHL:ssä sopimustarjouksen

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Kasperi Kapasen ensi kauden pelipaikka lienee pian selvillä.

Toronto Maple Leafs on tiedottanut, että se tehnyt perustarjouksen, eli niin sanotun qualifying offerin, Kapaselle sekä Andreas Johnssonille sekä Mitch Marnerille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita vielä sitä, että pöydällä olisi lopullinen sopimustarjous, mutta jatko seurassa näyttää yhä todennäköisemmältä.

22-vuotiaan suomalaishyökkääjän nimi on pyörinyt pitkään siirtohuhuissa, mutta Maple Leafs ei ole halukas luopumaan suomalaistaituristaan. Kapanen pelasi kuluneella kaudella erinomaisesti, kun hän saalisti 78 ottelussa tehopisteet 20+24=44.

LUE MYÖS: Loistouutisia! New York Rangers värväsi Tuomo Ruudun

LUE MYÖS: Nyt tuli puskista! Venäläinen NHL-supertähti ilmestyi liigaseuran harjoituksiin