Yksi Columbus-tähdistä jäämässä sittenkin seuraan? ”Aion ehdottomasti kuunnella tarjouksen”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen saattaa olla valmis koviinkin liikkeisiin pitääkseen edes jonkun viimeistä sopimuskauttaan pelaavista tähdistään Ohiossa myös tulevaisuudessa.

Venäläiskaksikko Sergei Bobrovski-Artemi Panarin karannee muille maille lähes täydellä varmuudella, sen sijaan Ottawa Senatorsista siirtotakarajalla hankittu keskushyökkääjä Matt Duchene aikoo ainakin kuunnella, mitä suomalaispomolla on tällä tarjottavanaan.

– Olen todella nauttinut ajastani täällä ja aion ehdottomasti keskustella jatkosta ja kuunnella, mitä seurajohdolla on tarjottavanaan, Duchene vahvisti medialle kauden päätöshaastatteluissa.

Kekäläinen itse kertoi kauden päätöshaastatteluiden yhteydessä olevansa varma, että Blue Jacketsilla on syksylläkin kasasssa ”todella vahva joukkue”. Tämä kieliikin siitä, että suomalaispomo on valmis iskemään Duchenen eteen todella houkuttelevan jatkopahvin pitääkseen supertähti-tason sentterin joukkueessaan.

Columbukselle Duchenen jatkosopimus tietäisi sitä, että seura menettäisi vielä toistaiseksi ehdollisen ensi vuoden 1. kierroksen varausvuoronsa Duchenen vanhalle seuralle Senatorsille. Duchene iski tämän kauden runkosarjassa 70 tehopistettä ja jatkoi vahvoja otteitaan pudotuspeleissä iskemällä 10 pelissä tehot 5+5. Miehellä on joka tapauksessa edessään iso tilipäivä viimeistään heinäkuun alussa.

LUE MYÖS: Jarmo Kekäläiseltä suorat sanat tulevan kauden joukkueesta – tätä suomalais-GM odottaa eniten!