Venäjä – Tsekki: vähemmän pettynyt voittaa

MM-kisat
Venäjä – Tsekki
Sunnuntai 26.05 klo 16:45

MM-kisojen pronssiottelu ei kuulu maailman halutuimpiin matseihin. Itse asiassa ottelun mielekkyyttä jaksetaan kyseenalaistaa vuodesta toiseen. Normaalisti tämän ottelun voittaa vähemmän pettynyt joukkue. Kumpikohan joukkue sellainen mahtaa olla tällä kertaa? Tämän voi tsekata Unibet TV:suorasta striimistä.

Venäjä jäi vuorostaan Jukka Jalosen upean pelitavan uhriksi. Leijona-perspektiivistä ottelua ei voi kuin ihmetellä. Paitsi että Venäjä jäi ottelussa maaleitta, se jäi melko lailla myös maalipaikoitta. Leijonat pelasi venäläisiltä tilan pois ja tähtiä vilisevä porukka jää Tsekin kanssa rääppiäisiin. Kyseessä on varmasti valtava pettymys Venäjän tähtisikermälle.

Tsekki jäi melko lailla Kanadan jyrän alle. Koko kisojen ajan upeasti pelannut joukkue suli Kanadaa vastaan, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Tsekki hävisi alkusarjassa myös Venäjälle, mutta tuossa ottelussa Milos Rihan joukkue oli tappiosta huolimatta hyvä. Pronssipelissä vahvoilla tulee olemaan se, joka mitalia halajaa enemmän.

Vetosuositus

Peli voi olla varsinkin Venäjän tähdille melkoista pakkopullaa, joten on pakko yrittää tällä psyykillä Tsekin voittoa. Vetosuositus on siis Tsekki voittaa ottelun varsinaisella peliajalla kertoimella 4,55.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Venäjä – Tsekki ja kohteeseen veto ”Tsekki voittaa ottelun (60 min)”. Jos Tsekki voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat 455 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai Venäjä voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.