Venäjä – Italia: asenteesta kiinni

MM-kisat
Venäjä – Italia
Keskiviikko 15.05 klo 21:15

Otetaan jo nyt katsaus keskiviikolle, jolloin Leijonat viettää toista peräkkäistä välipäivää jääkiekon MM-kisoissa. Kisojen B-lohko on näyttänyt toistaiseksi hyvin kaksijakoiselta – jyvät näyttävät erottuvan akanoista hyvissä ajoin. Venäjän ja Italian ottelussa on odotettavissa ainakin maaleja, joita kannattaa ihailla suorana lähetyksenä Unibet TV:n striimiltä

Venäjä on näyttänyt alkukierrosten otteluissa todella solidilta, kuten nimekkäällä miehistöllä pitääkin. Voitot Norjasta ja Itävallasta tulivat vaivattomasti ja suoritus Tsekkiä vastaan maanantaina oli todella tyylikäs. Huomiota ovat tosin herättäneet supertähti Aleksandr Ovetshkinin kiikaritehot tähän asti. Joka tapauksessa Venäjällä riittää leveyttä ja laatua, vaikka kaikki eivät joukkueesta joka ilta sataprosenttisesti onnistuisikaan.

Italia on ensimmäisten otteluiden perusteella todella kovassa kyydissä. Sveitsiä ja Ruotsia vastaan tuli rumat rökäletappiot, eikä yhtään tehtyä maalia. Tätä kirjoitettaessa Italialla on vielä edessä ottelu Latviaa vastaan, mutta isoa kuvaa se tulee tuskin muuttamaan. Italian pääottelut tässä turnauksessa tulevat olemaan Norjaa ja Itävaltaa vastaan. Venäjää vastaan ei tule olemaan minkäänlaisia mahdollisuuksia, ellei venäläisten asenne petä totaalisesti.

Vetosuositus

Tämän ottelun marginaali tulee juurikin olemaan Venäjän asenteesta ja viitseliäisyydestä kiinni. Tasoero on kyllä niin murhaava, etteivät kaksinumeroisetkaan maalilukemat järkyttäisi liikaa – kaksi vuotta sitten venäjä latoi Italiaa vastaan 10 maalia. Tähän otteluun tekee siis mieli ottaa suuria maalilukuja: vetosuosituksena Ottelussa yli 7,5 maalia kertoimella 1,95.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Venäjä – Italia ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 7,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kahdeksan maalia, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään seitsemän maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.