Tyly arvio: Tästä NHL-supertähdestä saattaa tulla kesällä kauppatavaraa – ongelmia joukkuetoverin ja päävalmentajan kanssa

© Kuva: Getty Images

TSN:n toimittaja Frank Seravallin tuoreen artikkelin mukaan Pittsburgh Penguins-hyökkääjä Phil Kessel on tällä hetkellä NHL:n kesän siirtomarkkinoiden todennäköisimmin kaupattava pelaaja.

Penguinsin kausi päättyi pettymykseen sen pudottua kevään pudotuspeleistä jo avauskierroksella New York Islandersille suoraan neljässä ottelussa ja joukkueen GM Jim Rutherford on vihjannut vahvasti mahdollisista suurista muutoksista kokoonpanossa.

Kessel on takonut tehopisteitä edelleen tasaiseen tahtiin summaten kahdella viime runkosarjakaudella yhteensä peräti 174 pinnaa, mutta Seravallin mukaan miehen välit joukkueen päävalmentaja Mike Sullivanin ja ketjukaveri Jevgeni Malkinin kanssa ovat olleet kaikkea muuta kuin lämpimät.

Yhdysvaltalaishyökkääjällä on vielä kolme kautta jäljellä nykyistä, kahdeksan miljoonan dollarin vuositulot takaavaa sopimustaan. Kontrahdin loppuvuodet vain saattavat kulua muualla kuin teräskaupungin joukkueessa.