Törkytemppu! MTV: Useat fanit saivat porttikiellon MM-areenalle – ”Olemme pahoillamme”

© Kuva: Getty Images

Slovakian ja Kanadan välisestä MM-ottelusta ei puuttunut maanantaina dramatiikkaa, kun Kanada teki ottelussa 6-5-voittomaalin vain kaksi sekuntia ennen päätössummeria.

Kyseinen ratkaisu ei ollut luonnollisestikaan äänekkään slovakialaisyleisön mieleen – etenkään – kun maalia edelsi tilanne, josta slovakialaiset vaativat rangaistusta, mutta turhaan.

Päätössummerin soitua jäälle alkoi lentää kolikoita ja pulloja. Tämän lisäksi useat huusivat ja buuasivat Kanadan kansallishymnin aikana.

Nyt Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tiedottaa, että tavaroiden heittäjät on tunnistettu ja heille on annettu porttikielto MM-areenalle. Myös Slovakian kisaorganisaatio pahoittelee kaikkea tapahtunutta.

– Olemme todella pahoillamme siitä, mitä ottelun lopussa tapahtui. Lähetimme virallisen pahoittelun Kanadan joukkueelle ja kerroimme, miten pahoillamme olemme. He vastasivat hyvin nopeasti ja hyväksyivät pahoittelumme. He sanoivat ymmärtävänsä, että fanit voivat reagoida näin isoon pettymykseen. He olivat kiitollisia, että otimme heihin yhteyttä, kisaorganisaation viestintäpäällikkö Michaela Grendelová kertoi MTV Urheilulle.


PÄIVÄN VIHJE: TPS – HIFK

HIFK vierailee Turussa – jatkuuko ylivoimapelaamistaan parantaneen TPS:n voittokulku?