TOP 5: MM-kisat täynnä tähtiloistoa – tässä kisojen viisi suurinta hyökkäyksen megatähteä!

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Perjantaina käynnistyvä jokakeväinen kolmen viikon urheilukarnevaali, jääkiekon MM-kisat tarjoaa lätkäjännäreille tänäkin vuonna huikeaa tähtiloistoa. Suomea lukuunottamatta lähes kaikki lajin suurmaat saavat jalkeille todella nimekkäät joukkueet, mikä takaa taitotason läpi kisojen. Seuraavassa kisojen viisi suurinta hyökkäyksen megatähteä.

5) Jack Eichel, USA

Yhdysvaltojen ykkössentteri kuuluu nykyisellään NHL:n aivan kirkkaimpiin megatähtiin. 77 peliin surkean Buffalo Sabresin ykköstähtenä isketyt 82 (28+54) tehopinnaa kertovat oleeellisen. Ääritaitava jenkkitähti rankaisee välittömästi paikan tullen. Saa vierelleen superkauden pelanneen Patrick Kanen, jonka kanssa tulos voi olla murhaavan tehokasta.

4) Leon Draisaitl, Saksa

Edmonton Oilersin saksalaistähti pelasi täysin käsittämättömän NHL-runkosarjan iskien Connor McDavidin taustalta 105 (50+55) tehopistettä. Hävisi maalipörssin jälleen kerran voittaneelle Aleksandr Ovetshkinille vain yhdellä maalilla. Saksan ylivoimaisesti vaarallisin ase kisoissa.

3) Aleksandr Ovetshkin, Venäjä

Lajihistorian ylivoimaisin maalitykki voitti tälläkin kaudella NHL:n maalipörssin – nyt jo kahdeksatta kertaa urallaan. Kolminkertainen maailmanmestari sekä viime kaudella Stanley Cupin voittoa juhlinut megatähti, joka ei kaipaa esittelyjä. Johdattaa Venäjän tänäkin vuonna ennakkosuosikkina kisoihin.

2) Patrick Kane, USA

Fantastisen kauden pelannut Chicago Blackhawksin seuralegenda oli jo hinaamassa joukkonsa yksin pudotuspeleihin. Huikea 110 (44+66) tehopinnan kausi ei lopulta tuonut pudotuspelipaikkaa, sen sijaan MM-kisoissa Yhdysvalloilla on tänä vuonna kaikki saumat ottaa jopa kaikkein kirkkain mitali. Muodostaa Buffalo-tähti Eichelin kanssa yhden kisojen vaarallisimmista tutkapareista.

1) Nikita Kutsherov, Venäjä

NHL:n historian ylivoimaisimpiin runkosarjajoukkueisiin lukeutuneen Tampa Bay Lightningin ykköstähti takoi NHL:n kovimmat runkosarjatehot lähes 25 vuoteen iskemällä 82 peliin täysin järjenvastaiset tehot 41+87=128! Leikki loppui pudotuspeleissä lyhyeen, sen sijaan MM-jäillä taiturilla on varmasti paljon hampaankolossa Stanley Cup -jahdin tyssättyä alkuunsa. Muodostaa yhdessä Ovetshkinin, Jevgeni Malkinin ja kumppaneiden kanssa kisojen nimekkäimmän hyökkäyksen.

LUE MYÖS: Slovakian MM-kisat nurkan takana – tässä kisojen TOP 5 -puolustajat!

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!