Suorat sanat! NHL-järkäle vaatii merkittävää muutosta MM-kisoihin: ”Kauheaa, ei ole järkeä…”

© Kuva: Getty Images

MM-kisojen runsas osallistujamäärä on aiheuttanut paljon keskustelua viime aikoina.

MM-turnauksessa on mukana peräti 16 joukkuetta, joten tämän myötä myös tasoerot ovat nousseet isoimmiksi pitkään aikaan.

Esimerkiksi B-lohkon häntäpäässä majaileva Italia on hävinnyt kaikki ottelunsa tähän mennessä, ja joukkueen maaliero on karmaiseva 0-30.

Venäläispuolustaja Nikita Zadorov oli keskiviikkona mukana möyhentämässä Italiaa rumin loppulukemin 10-0. Colorado Avalanchen puolustaja ei voitosta huolimatta saanut suurta nautintoa Italian kaatamisesta.

– Tämä on kauheaa. Ei ole mitään järkeä pelata näin heikkotasoisia vastustajia, kuten Italiaa vastaan. Olemme ammattilaisia, joten ymmärrämme kyllä minkälaista jääkiekkoa he pelaavat. Mielestäni ei ollut kovinkaan vaikeaa sovittaa taktiikoita heitä vastaan, Zadorov latasi Championatin haastattelussa.

Zadorovilla on jo mielessään ratkaisu tuleville MM-kisoille.

– Kyllä, hieman niin kuin Euro Hockey Tour olisi parempi. Minulle ainakin parempi formaatti olisi se, jos vain kaikki kärkimaat osallistuisivat. Se olisi myös faneille parempi asia. Ei jokaista kiinnosta katsoa Venäjän ja Itävallan, tai Venäjän ja Italian välistä ottelua, venäläisjärkäle sanoi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!