MM-kisat
Suomi – Ruotsi
Torstai 23.05 klo 21:15

Suomi ja Ruotsi kohtaavat toisensa MM-kisojen puolivälierissä Kosicessa torstai-iltana. Tästä eteenpäin homma on kerrasta poikki: se on tulos tai ulos. Ottelusta tekee mielenkiintoisen se, että kumpikaan joukkue ei pelannut lohkovaiheen lopussa hyvin: Leijonat romahti Saksaa vastaan ja Venäjä pyyhki lattiaa Tre Kronorilla. Muistathan, että myös MM-kisojen jatkopelit näet suorina lähetyksinä TV:n striimeistä.

Suomi aloitti Saksaa vastaan pirteästi, mutta valahti virheitten takia loppujen lopuksi ikävään tappioon. Kaapo Kakon yksilösuoritukset eivät olleet tällä kertaa avain onneen, vaan lopussa Leijonat näytti jopa täysin aseettomalta Toni Söderholmin tiukasti puolustavan saksalaisporukan edessä. Tilanne ei näytä mitenkään optimilta, kun vastaan asettuu NHL-tähtiä pursuava Tre Kronor. Ilman pelisysteemin täydellistä onnistumista vaikeuksia on luvassa, vaikkei Ruotsi erikseen ole vakuuttanutkaan. Erikoistilanteet ovat Leijonien oljenkorsi torstaina.

Ruotsi johti Venäjää vastaan vielä avauserän jälkeen, mutta toisessa erässä punakone mätti ruotsalaisten verkkoon kuusi maalia. Lisäksi kaikki maalit syntyivät vieläpä tasakentällisin. Nihkeiden Latvia- ja Sveitsi-voittojen jälkeen ruotsalaisten yllä leijuukin kysymysmerkkejä. Joukkue on kuriton, eikä puolusta erityisen hyvin. Ruotsilla on kyllä perinteisesti ollut Juhani Tammisen ”Win the right games” -prinsiippi hyvin hallussa. Mutta voiko Ruotsin alisuorittamisessa piillä Leijonien mahdollisuus torstai-iltana?

Vetosuositus

Kertoimet ottelun voittajasta ja jatkoonmenijästä ovat turhan hyvin kohdallaan. Katse osuukin kuivaa kautta viettäneen Kaapo Kakon pistevetoon. Tiukoissa paikoissa viihtyvä Kakko pelaa edelleen hyvällä tasolla ja voi hyvinkin järkyttää Ruotsin miljoonamiehiä taidoillaan. Vetosuositus on Kaapo Kakko tekee vähintään 1 pisteen – varsinainen peliaika KYLLÄ kertoimella 1,92.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Suomi – Ruotsi ja kohteeseen veto ”Kaapo Kakko tekee vähintään 1 pisteen – varsinainen peliaika KYLLÄ”. Jos Kaapo Kakko tekee varsinaisella peliajalla pisteitä, saat 192 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Kakko jää pisteittä, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

[inline-text-ad text=”Katso MM-kisat suorana” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]