Suomi – Kanada: tosipaikan edessä

MM-kisat
Suomi – Kanada
Perjantai 10.05 klo 17:15

Seuraavat reilut kaksi viikkoa jääkiekkokansan mielenkiinto suuntautuu tällä kertaa Slovakiassa pelattaviin MM-kisoihin. Leijonilla ja kiekkofaneilla on Slovakiasta hyviä muistoja, sillä 2011 kisojen päätteeksi Leijonat nostivat mestaruuskannua Bratislavan illassa. Tämänkertaisia kisoja pystyt seuraamaan Unibet TV:n kautta.

Toukokuussa jääkiekkoasiantuntijoiden määrä on suurimmillaan ja kaikilla on mielipide siitä, ketä ja miten kisoissa pitäisi peluuttaa. Tällä kertaa Jukka Jaloselle ei suotu liikaa valinnanvaraa miehistön suhteen, sillä Leijonista kieltäytyneiden pelaajien lista on pitkä kuin nälkävuosi. Kuten aiemminkin on sanottu, Jalosen on korvattava tästä koituneet puutteet joukkuepelillä ja taktisilla liikkeillä. Jalosta parempaa valmentajaa tähän tuskin löytyykään.

Leijonat joutuu MM-kisoissa heti tosipaikan eteen, sillä vastaan asettuu kivikovan joukkueen MM-kisoihin kasannut Kanada. Tätä nykyä Kanada on ollut tosimielellä jo alkusarjan peleissä, sillä se on ollut voittopuolisesti kärkisijoilla, kun jatkopeleihin on katsottu parit. Joukkueen nimilistaa on turha luetella kokonaan läpi, mutta jokaiselle tontille on tarjolla laatua ja yläkerrassa tehoja on luvassa laajalla rintamalla John Tavaresin ja Mark Stonen johdolla.

Leijonat on ehtinyt tahkoamaan melko samankaltaisella kokoonpanolla jo useita otteluita ennen kisoja ja onkin pystynyt hyvin pistämään hanttiin NHL-tähtiä viliseville vastuksilleen. Kanada on pelannut vain yhden harjoitusottelun Itävaltaa vastaan ja voitti sen 7-5. Tämä ja iso kaukalo ovat Leijonien puolesta puhuvia seikkoja.

Vetosuositus

Edellä mainituista seikoista huolimatta materiaalietu on niin kovaa luokkaa, että Kanadaa on pidettävä jättisuosikkina avausottelussa. Otetaan vetosuosituksena vähintään kahden maalin voitto Kanadalle eli Alkutilanne 1-0, Kanada kertoimella 1,83.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Suomi – Kanada ja kohteeseen veto Alkutilanne 1-0, Kanada. Jos Kanada voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 183 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Kanada voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Suomi voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiKiekon lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.