Saksa – Ranska: tarkkaa peliä

MM-kisat
Saksa – Ranska
Tiistai 14.05 klo 21:15

MM-kisojen iltaotteluissa keskitymme ns. kakkoskorin joukkueiden keskinäiseen otteluun. Saksa ei ole vielä kohdannut MM-kisojen kovimpia joukkueita ja on kahden ottelun jälkeen puhtaalla pelillä. Ranskalla sen sijaan on koossa yksi jatkoaikapiste. Odotettavissa on tarkka ja mielenkiintoinenkin ottelu, jonka näet mukavasti Unibet TV:n suorasta striimistä.

Toni Söderholmin valmentama Saksa on omaksunut tiukan pelityylin ja se pelaa nimenomaan joukkueena. Leon Draisaitl on tietysti Saksan suurin tähti, mutta miehen otteet eivät ole mitenkään erikseen nousseet esiin tähänastisissa otteluissa. Saksan puolustus on toiminut läpi ottelujen hyvin ja kuusi pistettä on hankittu ilman suurempia moitteita – mitä nyt Iso-Britanniaa vastaan oltiin pari erää telineissä.

Ranska taisteli Tanskan kanssa tasapäin ja jäi sen jälkeen USA:n jyrän alle. Nyt on jälleen vuorossa ottelu, josta pisteitä on mahdollista kuitata. Ranska ei ole aivan Saksan tasoinen nippu, mutta usein nämä kakkoskorin pelit vaan tuppaavat olemaan tiukkoja ja tasaisia. Tähän on erityisen hyvät mahdollisuudet tälläkin kertaa.

Vetosuositus

Saksaa on pidettävä suosikkina, mutta maaliodottama ei nouse tässä ottelussa kattoon. Itse asiassa tässä tekee mieli olla hieman uhkarohkeakin ja antaa vetosuosituksena Ottelussa alle 4,5 maalia kertoimella 2,17. Joku 3-1 tason voitto Saksalle ei yllättäisi ollenkaan.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun Saksa – Ranska ja kohteeseen veto Ottelussa alle 4,5 maalia. Jos ottelussa tehdään enintään neljä maalia, saat 217 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään viisi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.  Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!