Pohjois-Amerikassa loistavan suomalaismaalivahdin sensaatiokevääseen ikävä särö – joukkue menetti tylysti selvän johdon

© Kuva: Getty Images

Sensaatiomaista kevättä Toronto Marliesissa pelaavan maalivahti Kasimir Kaskisuon voittokulku tuli ainakin toistaiseksi tiensä päähän, kun Marlies kärsi AHL:n välierien toisessa osaottelussa 3-5-tappion Charlotte Checkersille.

Ottelu alkoi Marliesin kannalta mainiosti ja joukkue johti mittelöä vielä toisen erän loppupuolella 3-0, mutta suli sen jälkeen pahasti, kun ainoastaan Checkers onnistui loppukamppailun ajan maalinteossa.

Checkers tasoitti samalla ottelusarjan voitot 1-1:een.

Marlies oli ennen varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa pelattua ottelua voittanut kaikki kevään kahdeksan pudotuspeliotteluaan.

Kaskisuon tilastot pysyivät häviön jälkeenkin edelleen upealla tasolla, sillä kamppailussa 20 kiekkoa 24:stä torjunut suomalainen on pysäyttänyt kiekot yhdeksässä pudotuspelissä nyt torjuntaprosentilla 94,0 päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,77.

Marliesin ja Checkersin välinen ottelusarja jatkuu keskiviikkona ja AHL-finaaleihin selviää neljällä voitolla.

LUE MYÖS: Hirmuisia näyttöjä NHL:ään! Suomalaismaalivahdin tilastot ällistyttävät AHL:ssä