NHL-toimittaja lataa kovilla: Suomalaiskonkarin 9 miljoonan sopimus saatetaan ostaa ulos – ”Ei ole resepti menestykseen”

© Kuva: Getty Images
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

New York Islandersin kausi päättyi viime viikolla NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella, joten nyt katseet on alettu suuntaamaan tulevaan.

Islandersilla on edessä iso päätös edessä suomalaiskonkari Leo Komarovin kanssa, jonka nykyinen kolmen miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus päättyy vasta kesällä 2022.

32-vuotiaan suomalaisen liike on heikentynyt rutkasti viime vuosina, eikä hän ei ole enää NHL:ssä kolmen miljoonan dollarin palkan arvoinen pelaaja.

The Athletic -lehden asiantuntija Arthur Staple näkeekin, että Komarovin yhteensä yhdeksän miljoonan dollarin takaava sopimus saatetaan ostaa kesällä ulos.

– Komarovin mukana tuleva huonoin asia on hänen kolmivuotinen sopimuksensa. Hänen sopimuksensa saatetaan ehdottomasti ostaa ulos, mutta jos Islandersin johto uskoo hänen kuuluvan vielä kokoonpanoon, se voi olla ongelma. Varsinkin, jos Cal Clutterbuck ei pysty pelaamaan vielä alkukaudella. Islandersin alemmat ketjut ovat täynnä vanhoja ja hitaita pelaajia. Vanheneminen ja hidastuminen ei ole resepti menestykseen, Staple latasi.

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!