Kohta vuosikymmenen ajan ilman pudotuspelipaikkaa NHL:ssä ollut Buffalo Sabres ei ole kuulunut viime vuosina vapaiden pelaajien suosikkikohteisiin sopimuksia sorvattaessa, minkä vuoksi seurajohdon onkin ehdottoman tärkeää pitää kiinni nykyisistä tähdistään.

Sabresin seurajohdon kesän ykkösprioriteettina onkin jatkosopimuksen sorvaaminen vasta kauden ajan seurassa pelanneelle laitahyökkääjä Jeff Skinnerille. Sopimuksensa viimeisen kauden juuri päättäneen kanukkitähden jatkosopimusneuvottelut sujuvatkin GM Jeff Botterillin mukaan juuri nyt suotuisissa merkeissä.

– Sopimukset eivät ole koskaan varmoja ennen kuin nimet ovat paperissa, mutta keskustelumme sujuvat erittäin positiivisessa hengessä. Suhde Sabresin ja Jeffin välillä on ollut koko ajan hyvällä tasolla, Botterill kommentoi WRG 550:n haastattelussa.

Skinnerin ja seuran välistä jatkosopimusta voidaankin kenties odotella julkaistavaksi lähiaikoina. 27-vuotias kanukkilaituri teki päättyneellä kaudella NHL-uransa maaliennätyksen iskemällä 40 maalia, minkä päälle pienikokoinen taituri keräsi 23 syöttöpistettä.