Hurja huhu nousi ilmoille: Kaksi NHL-supertähteä vaihdettaisiin päikseen!

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin supertähtipuolustaja P.K Subbanin nimi on pyörinyt viime aikoina tiuhaan siirtohuhuissa.

Philly.comin kokenut toimittaja Sam Carchidi heitti perjantaina ilmoille mielenkiintoisen spekulaation liittyen Subbaniin.

– Julkisuuteen on tullut tieto, että Subban olisi saatavilla vaihtokaupan avulla. Jos asia on näin, niin hän täyttää kaikki kriteerit pelaajasta, jonka Philadelphia Flyers tarvitsisi. Hän täydentäisi juuri loistavasti Ivan Provorovia Flyersin kärkiparissa. Subban olisi ensimmäinen aito ykköspuolustaja sitten Chris Prongerin, Carchidi kirjoitti kolumnissaan.

Subbanin tasoinen pelaaja ei kuitenkaan lähde halvalla, ja sen tietää varmasti myös Flyersin uusi GM Chuck Fletcher.

– Jos Subban kaupataan, niin Predators haluaa takaisin maalintekoa. Predatorsia valmentaa sattumoisin Peter Laviolette, joka tuntee Flyersin pelaajia ajaltaan päävalmentajana siellä. Yksi näistä pelaajista on hyökkääjä Jakub Voracek, joka pelasi tehokkaita kausia Lavioletten alaisuudessa. Hän sopisi loistavasti Predatorsiin, Carchidi arveli.

Potentiaalisessa vaihtokaupassa Predators tarvitsee hyökkääjän lisäksi vastikkeena takaisin myös puolustajan, jolla on NHL-kokemusta.

– Predators etsii myös puolustajaa kaupassa. Ainakin Flyersin ruotsalaispakki Robert Hägg on saatavilla, Carchidi sanoi.

LUE MYÖS: NHL-asiantuntija heitti pallon ilmoille: Suomalaistähdestä vaihtotavaraa – ”Hän olisi loogisin palanen kaupata”

LUE MYÖS: NHL-megatähti ehdottaa isoa muutosta MM-kisoihin – ”Myös Italia ja Norja haluavat pelata parhaita vastaan, mutta h*lvetti…”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.