Näitkö? Joukkuekaverit juhlivat, Liigan tuoreelta mestarilta samaan aikaan sydämellinen ele murtuneen kollegan suuntaan

© Kuva: Ilari Isotalo

Lauantaina päättyneiden liigafinaalien yksi mielenkiintoisimmista taistelupareista oli Veini VehviläinenEmil Larmi. Nuorista maalivahdeista pidemmän korren vei HPK:n Larmi Kärppien Vehviläisen imaistua ratkaisevaksi jääneen osuman ensimmäisessä jatkoerässä.

Kerho-pelaajien varusteet saivat heti 1-2-maalin jälkeen kyytiä, kun pelaajat riensivät voitto-osuman tehneen Markus Nenosen kimppuun. Larmi osoitti tässä upeaa pelisilmää, kun hän meni muiden juhliessa lohduttamaan ilmeisen murtunutta virkaveljeään.

Kuvan tapauksesta näet tästä tai alhaalta.

Larmi on nyt alle 20-vuotiaiden maailmanmestari ja Suomen mestari, Vehviläisellä palkintokaapissa ovat samat pytyt.

LIIGAN PUDOTUSPELEISTÄ KAIKKI TÄÄLLÄ.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…