Lisää tähtiloistoa MM-kisoihin: Mikko Rantasen tutkapari saapuu Slovakiaan!

© Kuva: Getty Images

Ennestään karmealla tähtikavalkadilla varustettu Ruotsi on saamassa MM-kisajoukkueeseensa jälleen uuden supertähti-statuksen omaavan lisävahvistuksen.

Colorado Avalanchen 26-vuotias kapteeni Gabriel Landeskog on ruotsalaissivusto HockeyNewsin mukaan liittymässä Tre Kronorin kisajoukkueeseen Avalanchen kauden NHL:ssä päätyttyä toisella pudotuspelikierroksella San Jose Sharksin käsittelyssä voitoin 3-4.

Urallaan vuosina 2013 ja 2017 MM-kultaa juhlinut Landeskog muodosti tällä kaudella Avalanchen ilmiömäisen ykkösnyrkin yhdessä Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen kanssa. Ruotsalaistähti naulasi 73 runkosarjaottelussa 75 (34+41) tehopistettä. Pudotuspeleissä 26-vuotias laituri napautti 12 otteluun tehot 3+5.

Coloradoa niin ikään ruotsalaisista edustava 33-vuotias Carl Söderberg ei sen sijaan saavu Tre Kronorin avuksi kisoihin.