Liigajoukkue hankki takalinjoilleen kivitalon kokoisen pelaajan – antoi huiman lupauksen: ”Haluan päästä näyttämään, kuinka hyvä jääkiekkoilija olen”

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigassa puolivälieriin asti tällä kaudella yltänyt Lukko tiedotti torstaina mm. Twitterissään, että se on hankkinut takalinjoilleen lähes kaksimetrisen ruotsalaispakki Robin Pressin, 24. Hän tulee Raumalle Färjestadista 1+1-vuoden sopimuksella.

– Robin Press on taitava, isokokoinen rightin puolen pakki. Hän on taistellut Färjestadissa peliajasta ja uskon, että hänellä on kova nälkä päästä murtautumaan joukkueensa pakiston kärkeen, seuran urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt kertoi.

– Pressissä on kokoa ja näköä ja kiekollisesti taitavana pelaajana hänelle voidaan antaa myös ylivoimavastuuta. Olemme seuranneet häntä ja hänen otteitaan tiiviisti ja olemme äärettömän iloisia saadessamme tällaisen pelaajan Lukkoon.

Viime kaudella kotimaassaan pelannut, mutta sitä ennen parin kauden ajan rapakon takana viihtynyt pakki uskalsi kertoa, mitä hän tuo Raumalle. Press ei todellakaan kierrellyt puhuessaan tulevasta.

– Haluan saada enemmän jääaikaa ja päästä näyttämään, kuinka hyvä jääkiekkoilija olen. Haluan pelata parasta mahdollista jääkiekkoa parhaalla tasolla, ja katsoa minne mahdollisuuteni riittävät. Olen kuullut, että Rauman Lukko on loistava seura itsensä kehittämiseen.

LUE TUOREIMMISTA SIIRTOJUTUISTA MYÖS:
KHL-joukkue räväytti: Hankki peräti kaksi tehokasta suomalaistähteä samalla kerralla!

Tähtivahti siirtyi liigaflopista pois kesken kauden – koki nyt tylyn kohtalon uudessa joukkueessaan

LIIGAN PUDOTUSPELIEN KAIKKI JUTUT KOOTUSTI TÄÄLLÄ.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille