Leijonat: Savinainen maalitykkinä

MM-kisat
Leijonien paras maalintekijä
10.05 – 26.05.2019

MM-kisat on vedonlyönnin kannalta hyvin suosittu tapahtuma ja niinpä otteluiden sekä koko turnauksen ympärille tarjotaan huikea määrä erilaisia spesiaalivetoja. Tarkkaan haravoimalla järkipeluri pääsee kiinni positiivisen odotusarvon vetoihin. Ja mikä parasta, joitakin vetoja pääsee jännittämään koko turnauksen ajan. Jääkiekon MM-kisoja pystyy seuraamaan kätevästi Unibet TV:stä, missä sitten ikinä oletkin kisojen aikana.

Nostetaan yksi Leijoniin liittyvä maukas spesiaaliveto pähkittäväksi. Leijonien parhaasta maalintekijästä tarjotaan kertoimia, ja oma suosikkini Veli-Matti Savinainen on rankattu näissä vasta kolmanneksi. Seuraavassa avataan hieman, miksi Savinaiseen kannattaa maalintekovedoissa luottaa.

Ensi kaudeksi Jokereihin siirtyvä Savinainen on ensinnäkin monikäyttöinen pelaaja. Mies tulee saamaan varmasti paljon jääaikaa, sillä käyttöä on sekä yli- että alivoimassa. Myös tiukoissa loppuratkaisuissa periksiantamaton laitahyökkääjä on hyvin käyttökelpoinen, sillä mikään paikka ei ole miehelle liian kova. Ei olisi mikään ihme, jos Savinainen pääsisi jossakin pelissä upottamaan kiekon tyhjiin.

Savinainen on kiekollisena hyvä ja laukaus on huippuluokkaa. Kokenut pelaaja hakeutuu mainiosti maalintekopaikkoihin ja pystyy tekemään myös maalin edestä räkämaaleja. Omassa ketjussaan liigakauden 2016-17 maalikuningas pelaa viimeistelijän roolissa, kun Toni Rajala ja Arttu Ilomäki ovat enemmän pelintekijöitä.

Vetosuosituksena siis Leijonat – Tekee eniten maaleja joukkueelle kilpailussa: Veli-Matti Savinainen kertoimella 7,50. Kisat ovat jo aivan ovella – nyt huudetaan!

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiKiekon lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisena arkipäivänä.