Leijonat-pakista vaihtonappula NHL:ssä? Seuralta sopii odottaa isoja tekoja

© Kuva: Getty Images
Allsvenskanissa tapahtuu! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Dallas Starsin mennyt kausi sujui kaikilla mittareilla erinomaisesti. Joukkue jäi yhden maalin päähän paikasta NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa, vaikka monien asiantuntijoiden papereissa Dallasin ei pitänyt yltää edes pudotuspeleihin.

Ensi kaudeksi joukkue yrittää varmasti vahvistaa rivejään, kun Jason Spezzan katastrofaalinen sopimus päättyy. Konkarihyökkääjä sai kaudesta palkkaa 7,5 miljoonaa dollaria, vaikka sai runkosarjassa aikaiseksi vain 28 tehopistettä.

Dallasin katseet kääntyvät varmasti niin vapaille markkinoille kuin siirtomarkkinoillekin. Yksi joukkueen vaihtinappuloista on suomalaispuolustaja Julius Honka. Valmennuksella ei selvästi ole luottamusta 23-vuotiaaseen puolustajaan, sillä hän esiintyi vain 29 ottelussa.

Honkaa ei voitu kuitenkaan heittää AHL:ään, sillä mikä tahansa seura olisi voinut poimia hänet siirtolistalta. Dallas tekee varmasti kaikkensa kaupatakseen Hongan pois, jotta ei joudu antamaan puolustajaa ilmaiseksi.

Honka on tuttu nimi myös Leijonista. Hän on nuorten maailmanmestari, minkä lisäksi hän on edustanut Suomea kaksissa edellisissä MM-kisoissa.

Allsvenskanissa tapahtuu! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!