MM-kisojen aikana on ollut runsaasti vertailua Kaapo Kakon ja Jack Hughesin välillä. Suomalaislupaus dominoi miesten kisoissa, kun taas Hughes on ollut isoissa vaikeuksissa. Teoriat ovat käyneet villeinä suuntaan jos toiseen.

NHL-varaustilaisuudessa on kuitenkin toinen taistelupari, joka on jäänyt vähälle huomiolle. Kolmannesta ja neljännestä vuorosta taistelevat yhdysvaltalaishyökkääjä Alex Turcotte ja kanadalaispakki Bowen Byram.

Turcotte pelasi Hughesin tapaan yhdysvaltain juniorikehitysohjelmassa. Hän pääsi näyttämään taitojaan myös kansainvälisissä peleissä, kun hän iski U18-kisoissa seitsemään otteluun tehot 4+5.

Byram puolestaan on pelannut urallaan juniorisarja WHL:ssä. Hän iski 67 runkosarjaottelussa tehot 26+45=71. Pistetahti ei hidastunut pudotuspeleissä. Byram paukutti 22 otteluun tehot 8+18=26.

Kaksikkoa yhdistää se, ettei kumpaakaan pidetty vielä syksyllä varaustilaisuuden terävimpänä kärkenä. Kevään mittaan Byram ja Turcotte ovat kuitenkin nousseet monen papereissa kolmannella ja neljännelle sijalle.