Kanada – Tsekki: odotettavissa vähämaalista

MM-kisat
Kanada – Tsekki
Lauantai 25.05 klo 20:15

Lauantain myöhempi välierä käydään Kanadan ja Tsekin välillä. Molemmat selvittivät puolivälieränsä ennakkoon heikompia vastuksiaan vastaan, mutta Kanadan noususta jatkoon tulikin varsinainen spektaakkeli. Välierissä Kanadan vastus kovenee, joten viimeistelyn pitäisi olla tehokkaampaa. jos finaaliin meinataan päästä. Tätäkin välierää pystyt seuraamaan suorana striiminä Unibet TV:n kautta.

Sveitsiläisiä kohtaan tuntee jonkunlaista sympatiaa: niin lähellä välieräpaikka oli tällä kertaa. Se jäi muutamien sekunnin kymmenyksien päähän ja 3 vs 3 -jatkoajalla Kanada oli yksinkertaisesti taitavampi. Sveitsi käytti ottelussa paikkansa hyväkseen ja sen vastaiskuihin pohjautunut pelitaktiikka oli onnistunut. Kanadan nousu jatkoajalle ja voittoon muistetaan, muttei välttämättä sitä, ettei joukkue erityisemmin loistanut ottelussa.

Tsekki on sen sijaan ollut koko kisojen ajan todella hyvä. Välierässä altavastaaja Saksa sinnitteli todella hyvin ja loppunumerot 5-1 hieman mairittelevat Tsekkiä. Mutta koko kisojen kuvassa Tsekki on ollut iloinen yllätys. Tiukka, periksiantamaton ja hyvin valmennettu paketti on vaikea vastus kenelle tahansa

Vetosuositus

Ensisijaisesti ottelun kuva tuntuisi tiukalta ja vähämaaliselta. Kanada pääsi välieriin viime hetkillä ja Tsekkejä vastaan maalinteko ei yleisesti ottaen ole helppoa. Vetosuositus on Ottelussa alle 5,5 maalia kertoimella 1,87.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Kanada – Tsekki ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 5,5 maalia”. Jos varsinaisella peliajalla tehdään enintään viisi maalia, saat 187 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos maaleja tehdään vähintään kuusi, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.