Jack Hughes ollut täysi floppi MM-kisoissa – tilastot sen osoittavat

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Tämän kevään jääkiekon MM-kisojen yksi isoimmista puheenaiheista on ollut vertailu Kaapo Kakon ja Jack Hughesin välillä. Kaksikko kilpailee keskenään ensi kesän NHL-varaustilaisuuden ykkösvarauksen tittelistä, ja kansainväliset pelit ovat hyvä mittari kummallekin.

Tällä hetkellä Kakko on ollut lupauksista selvästi parempi. Hän on tehnyt kolmeen otteluun tehot 5+0, kun taas Hughes on kiikaritehoilla.

Hughesia on kritisoitu runsaasti siitä, ettei urallaan ainoastaan junnukiekkoa pelannut hyökkääjä pärjää miesten peleissä. Tämä on näkynyt MM-kisoissa. Hän pyörii paljon pelin ulkopuolella ja välttelee ahtaita paikkoja ja fyysistä pelaamista.

Suomea vastaan Hughes ei saanut edes lauottua kiekkoa kertaakaan maalia kohti. Kakko puolestaan laukoi kuudesti Yhdysvaltojen maalia kohti, enemmän kuin Hughes koko turnauksessa yhteensä.

Yhdysvaltojen valmennuskin on huomannut huippulupauksen haparoinnin. Hänen peliaikansa ja vastuunsa on laskenut. Suomea vastaan Hughes sai jääaikaa enää reilut yhdeksän minuuttia. Kakko puolestaan pelasi lähes 19 minuuttia.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!