Upeaa kevättä – jälleen kerran – torjuva Bostonin maalivahti Tuukka Rask on kansainvälisen peliyhtiön NordicBetin mielestä todennäköisin valinta NHL:n pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi eli Conn Smythe Trophyn saajaksi.

Boston johtaa välieräsarjaansa Carolinaa vastaan 2-0 ja näyttää etenevän vastaansanomattomasti kohti Stanley Cup -finaaleja. Toisessa parissa San Josen ja St. Louisin välillä tilanne on 1-1.

Sharks on selvittänyt tänä keväänä jo kaksi kertaa “Game Sevenin”, eikä olisi ihme, mikäli Blues ja San Jose ottaisivat mittaa toisistaan niin ikään seitsemän pelin verran. Se tietenkin maistuisi Bostonille, joka saattaa hyvinkin päästä vetämään hieman henkeä ennen finaalien alkua.

Pudotuspelien MVP-palkinto on jaettu vuodesta 1965, ja perinteisesti pokaali on jaettu mestarijoukkueen edustajalle. Vain neljänä vuonna on tehty poikkeus, ja kolmesti se on tehty muun kuin mestarijoukkueen maalivahdin takia: viimeisimpinä Jean-Sébastien Giguère (Anaheim 2003) ja Ron Hextall (Philadelphia 1987).

Lähde: NordicBet