HPK – Kärpät: riskin kautta sarja tasoihin?

Liiga
HPK – Kärpät
Torstai 02.05 klo 18:30

Kanada-malja on ensimmäistä kertaa katkolla torstaina Hämeenlinnan Rinkelinmäellä. Mikko Manner on kärppälaumoineen onnistunut kääntämään sarjan siihen pisteeseen, että kannua saatetaan nostella jo heti vapun jälkeen. Antti Pennanen saa nyt miettiä tosissaan, millä tavalla HPK yrittää horjuttaa Kärppien etulyöntiasemaa. Keksiikö Pennanen vielä tässä vaiheessa jotain uutta, on sitten toinen asia.

Kärpät on parantanut peliään ratkaisevalla hetkellä. Silti Kerholla oli viidennessäkin ottelussa omat paikkansa. Kärppien puolustus ja lähes uskomattomaan vireeseen noussut Veini Vehviläinen pysyivät kuitenkin lujana. HPK voi ehkä vielä nostaa karvaustaan ja intensiteettiä, mutta silloin kasvavat myös riskit omassa päässä. Tähän ei ole varaa, mutta ilman riskinottoa voi isoin palkinto jäädä saamatta.

Myös Kärppien peli on näyttänyt rohkealta. Kaavamaisuudestaan huolimatta peli ei ole ollut mitään varmistelua. Siihen nähden torstain pelin vetomarkkinat näyttävät totals-rajojen suhteen mielenkiintoisilta. Tässä on Petsipapan mielestä iskun paikka.

Vetosuositus

Petsipapan mielestä 4,5 on aika lailla sopiva totals-raja torstain finaaliin. Vetosuositukseemme sopii mainiosti, että under on tällä linjalla selkeä suosikki. Tässä ottelussa on aiempaa hieman suurempi maaliodotusarvo, joten hyvällä mielellä tehdään vetosuositus Ottelussa yli 4,5 maalia kertoimella 2,30.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun HPK – Kärpät ja kohteeseen veto Ottelussa yli 4,5 maalia (60 min). Jos ottelun varsinaisella peliajalla tehdään vähintään viisi maalia, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään neljä maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.