Henkeäsalpaavaa! Oletko nähnyt nämä videot? Kaapo Kakko tekee MM-kisoissa, mitä haluaa – nolasi jopa Yhdysvaltojen NHL-tähden

© Kuva: Getty Images

Jääkiekkovaikuttaja Alex Nunn keräsi Twitter-tililleen muutamia Kaapo Kakon näyttävimpiä suorituksia MM-kisojen maanantaisessa USA-pelissä. Näet kaikki tästä tai alhaalta rullaamalla Nunnin Twitter-päivitystä alemmaksi.

Twiitin päävideolla Kakko pyörittää NHL:n varaustilaisuuden pahimman kilpakumppaninsa Jack Hughesin maata kiertävälle radalle. Toisessa videossa Calgary Flames -pakki Noah Hanifin ei meinaa pysyä kintereillä millään.

USA-pelin jatkoajalla Kakko piti pilkkanaan maan kenties suurinta NHL-tähteä tai ainakin kärkipakkia, Minnesota Wildin Ryan Suteria.

Kolme tällaista tähteä, Hughes, Hanifin ja Suter, ovat sen luokan nimiä, että suomalainen suurlupaus alkaa oikeasti olemaan varteenottava pelaaja jopa ykkösvaraukseksi juhannuksena. Pitkään ykköseksi arvellun Hughesin korttitalo on, jos ei murtumassa, niin ainakin vaarassa romahtaa.

Kakko johtaa turnauksen maalipörssiä viidellä kihauksella, Hughes vaeltaa yhä kiikareilla.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!