NHL
Boston – St. Louis
Torstai 30.05 klo 03:00

Stanley Cup -finaalien toinen ottelu pelataan varhain Suomen aikaa torstaiaamuna. Ensimmäisessä ottelussa Boston Bruins pystyi kantamaan ennakkosuosikin paineet, vaikka St. Louis Blues ottelun alkupuolella 0-2 johtoon menikin. Kokonaisuudessaan Bruinsin voittoa avausottelusta voi pitää ansaittuna ja joukkueen esitystä hyvänä.

Tuukka Rask oli avausottelussa 18 kertaa kiekon tiellä, kun vastustajien Jordan Binnington joutui venymään 34 torjuntaan. On tosin huomioitava, ettei ottelu ollut Raskin näkökulmasta missään nimessä helppo. Kaikkein selkeintä Bruinsin hallinta laukausten suhteen oli toisessa erässä. Ottelun ratkaisi lopulta Brad Marchand tekemällä 4-2 tyhjiin.

Bostonin laaja materiaali oli lopulta ottelun ratkaiseva tekijä, eikä Blues onnistunut vastaamaan jatkuvaan paineeseen, vaan sortui myös jäähyilyyn. St. Louisin pitää jatkossa pystyä pelaamaan kurinalaisemmin, jos se haluaa haastaa Bruinsin toden teolla Stanley Cupin voitosta.

Vetosuositus

Ensimmäinen ottelu ei muuttanut kuvaa joukkueiden laatuerosta. Nyt henget on saatu auki ja Bostonin voi odottaa olevan kuskin paikalla alusta asti. Petsipappa jatkaa hyvällä mielellä isäntien pelaamista: vetosuositus on Boston voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,02.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Boston – St. Louis ja kohteeseen veto ”Boston voittaa ottelun (60 min)”. Jos Boston voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat 202 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai St. Louis voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]