Aiempi siirto ei pidäkään paikkaansa! Toinen Liiga-seura vei mestaripakin Sportin nenän edestä

© Kuva: Ilari Isotalo

Uutisoimme aiemmin Markus Niemeläisen siirtyvän Vaasan Sportiin Iltalehteen viitaten. Aiempi siirtouutinen osoittautui kuitenkin uutisankaksi, kun Porin Ässät tiedotti tänään tehneensä sopimuksen Niemeläisen kanssa. HPK:ssa pelannut puolustaja siirtyy seuraan yksivuotisella sopimuksella.

Miltei kaksimetrinen Niemeläinen tuo kokoa Ässien siniviivalle.

– Pelaajana hänellä hyvät raamit, ulottuvuus, kyky kamppailla laadukkaasti ja puhtaasti. Lisäksi hän liikkuu kokoisekseen erittäin hyvin. Urheilijana ja ihmisenä hän edustaa niitä arvoja, joita Ässät-logo edellyttää, kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi hankintaa seuran verkkosivuilla.

Peruspakiksi profiloitunut Niemeläinen viimeisteli runkosarjassa tehot 1+4.

Lue myös: HIFK näytti muskelia siirtomarkkinoilla! Kaappasi kerralla kahdeksan huippuvahvistusta


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!