Tapparan toimistolla tapahtuu ensi vuodenvaihteessa muutoksia.

Joukkueen pitkäaikainen ja koko Liigan pitkäaikaisin toimitusjohtaja Mikko Leinonen jää 31.joulukuuta 2019 eläkkeelle ja uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.tammikuuta 2020 Mika Aro.

Aro on toiminut muun ohella Power Finland Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2007-2019 sekä Power International AS:n johtoryhmän jäsenenä. Tämän lisäksi Aro on tälläkin hetkellä useiden pk-yritysten hallituksen jäsenenä.

– Omat vahvuuteni ovat liiketoiminnan kehittämisessä. Tiedän, että Tapparassa on kokonaisuudessaan erittäin ammattimainen organisaatio ja Tapparan taloudellinen asema on tällä hetkellä vakaa, mihin siirtyminen uuteen Areenaan tuo kuitenkin uuden haasteen ja erityisesti mahdollisuuden, Aro toteaa tamperelaisjoukkueen nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.

Tapparan toimitusjohtajana yhtäjaksoisesti vuodesta 1999 toiminut Leinonen kertoo, ettei ole vielä ehtinyt miettiä eläkepäiviään.

– Olen ollut mukana Tapparan ylä- ja alamäissä. Pohjimmiltaan Liiga-seuran toiminta ei olennaisilta osin poikkea minkä tahansa toimialan pk-yrityksen toiminnasta. Kuluja pitää seurata koko ajan ja liikevaihdon kasvua pitää hakea, Leinonen toteaa ja jatkaa:

– Hienoa, että olen saanut olla näin pitkään mukana kehittämässä kasvattajaseurani taloudellista ja urheilullista toimintaa sekä nähdä läheltä Suomen suurimman urheiluliiketoiminta-alueen kehittymistä entistä suuremmaksi ja seuratoiminnan osalta erityisesti kansainvälisemmäksi.

Korjattu 24.4. kello 16.45. Mikko Leinonen on toiminut yhtäjaksoisesti Tapparan toimitusjohtajana vuodesta 1999 lähtien, ei kaudesta 1993-94, kuten jutussa aluksi väitettiin.