TPS:n Jonne Virtasesta leviää kiusallinen kuva – kommentoi asiaa Twitterissä: ”Pieni muna, iso sielu”

© Kuva: Ilari Isotalo
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

TPS:n kausi päättyi tällä kertaa pettymykseen, kun joukkueen matka katkesi puolivälieriin, jossa HPK oli vahvempi voitoin 4-1. Tämän jälkeen osa joukkueesta päätti suunnata huuhtomaan kautta baarin puolelle.

Illasta ei muodostunut kuitenkaan kaikkein onnistuneinta ainakaan Jonne Virtasen osalta, sillä hyökkääjästä leviää sosiaalisessa mediassa kiusallinen kuva. Kiusallinen kuva on siksi, että TPS-hyökkääjä on hyytynyt siinä karaokebaarin tuoliin ainoastaan sukat jaloissaan.

– Pieni muna, iso sielu, Virtanen kirjoitti tapahtuneen jälkeen Twitterissä.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!