Liiga
Tappara – HPK
Tiistai 09.04. klo 18:30

Tapparan ja HPK:n välisestä välieräsarjasta on tulossa todellinen spektaakkeli, sillä HPK tasoitti Rinkelinmäellä voitot lukemiin 1-1. HPK oli toisessa ottelussa kiistatta parempi ja jätti Jukka Rautakorven tiimille mietittävää tiistaiseen kotiotteluun. Heilauttaako tämä koko sarjan isoa kuvaa? Jos Petsipapalta kysytään: ei heilauta.

Toisessa ottelussa HPK ei enää jäänyt kiinni Tapparan keskialueen tukkoon, vaan onnistui ottelun loppupuolella vyöryttämään laadukkaita ja vääjäämättömiä hyökkäyksiä kohti Christian Heljangon vartioimaa maalia. HPK myös piti Tapparan pois hyviltä maalintekopaikoilta. Onnistunut iltapuhde koko joukkueelta siis.

Paljon on myös kiinni siitä, kenen hermo pitää parhaiten: esim. Eetu Tuulolalla ei olisi enää varaa ottaa yhtään turhaa jäähyä. Pitkässä sarjassa kokenut Tappara saattaakin olla kylmäpäisempi kuin nuori ja innokas HPK.

Kannattaa myös muistaa, että ensimmäisessä välieräottelussa HPK:n voitoton putki Hakametsässä venyi taas yhdellä ottelulla. Edellisestä voitosta on yli kolme vuotta, eikä sitä voittoa tule helpolla tiistainakaan. Antti Pennanen on joka tapauksessa todella taitava valmentaja ja hän tulee taustavoimineen kääntämään jokaisen kiven, että tämä ikävä putki saataisiin poikki.

Vetosuositus

Marginaalit ovat pieniä, se on myönnettävä. Mutta Petsipappa uskoo Tapparan löytävän kotonaan punaisen langan ja organisoituvan niin, että se kairaa tästä ottelusta toisen voiton. Vetosuositus on siis Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,18.

.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tappara – HPK ja kohteeseen veto Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,18. Jos Tappara voittaa ottelun, saat 218 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai HPK voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.