Sinivalkoisten murskaavaa ylivoimaa! Jääkiekkomaailman huippusarjan välierissä peräti kolme ”suomalaisjoukkuetta”

© Kuva: Juha Tamminen
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Sveitsin pääsarja NLA:n kausi on edennyt siihen pisteeseen, että mukana mestaruustaistossa on enää neljä joukkuetta. Bern ja Biel (otteluvoitot 1-2) sekä Zug ja Lausanne (2-1) pelaavat kirkkaimmasta pudotuspeleissä, joissa suomalaisluotsit ovat ottaneet valtavaa roolia.

Ei liene väärin sanoa, että NLA on suomalaisvalmentajien ylivoimaa.

Bernin päävalmentaja on Kari Jalonen, ja joukkueen koko muukin valmennusjohto koostuu sinivalkoisista. Finaalipaikasta taistelevan vihollisleirin pääkäskijä puolestaan on Antti Törmänen (arkistokuvassa).

Toisessa semifinaaliparissa Lausannea kohti menestystä johtaa Ville Peltonen apunaan suomalaiset taustajoukot. Välieräjoukkueista ainoastaan Zug nauttii jostain muusta kuin sinivalkoisesta valmennuksesta.

Välieräsarjat jatkuvat tiistaina. Finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!