Siirtomarkkinoilla jylisee! Liiga-seura jysäytti kerralla kaksi huippuhankintaa

© Kuva: Juha Tamminen

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

TPS pisti tuulemaan siirtomarkkinoilla ja nappasi kerralla kaksi huippuvahvistusta ensi kaudeksi. Turkulaisseura on tehnyt kahden vuoden sopimukset hyökkääjä Topi Nättisen ja puolustaja Tony Sundin kanssa.

Nättinen on pelannut kaksi edellistä kautta SaiPassa. Parhaalla kaudellaan hän pyssytti runkosarjassa 42 tehopistettä.

– Topilla on hyvät hyökkäyspään taidot ja hän on osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta Liigassa. Erinomainen lisä on myös se, että hän on käyttökelpoinen pelaaja niin keskushyökkääjän kuin laitahyökkääjänkin roolissa, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki seuran kotisivuilla.

Sportia edustanut Sund murtautui tällä kaudella Liigan eliittiin. Puolustaja iski runkosarjassa 35 tehopistettä. Tällä hetkellä hän pelaa Leijonien MM-leiriryhmän mukana.

– Tony otti kuluvalla kaudella ison stepin eteenpäin ja pelasi hienon kauden. Hän on isokokoinen, hyvä luistelija ja erinomaisen ”pelipään” omaava pelaaja. Tulee olemaan tärkeä osa puolustustamme ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet Turkuun, analysoi Niittymäki.

Lue myös: Liiga-seura solmi kolme pitkää sopimusta nuorten lupausten kanssa

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!