Ruotsalaisseura nappasi taas yhden Liiga-tähden: Rauman Lukon tehohyökkääjä siirtyy SHL:ään!

© Kuva: Juha Tamminen

Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava Luleå HF jatkaa tulevan kauden joukkueensa vahvistamista kovilla suomalaisnimillä.

Eilen vahvistuneen Juhani Tyrväisen lisäksi joukkuetta vahvistaa tulevalla kaudella myös Rauman Lukossa tällä kaudella 60 ottelussa tehot 13+32=45 iskenyt hyökkääjä Arttu Ilomäki. Lukon toiseksi tehokkain pistemies iski lisäksi kuudessa pudotuspeliottelussa tehot 3+3.

27-vuotias Ilomäki tavoittelee parhaillaan paikkaa Leijonien MM-kisajoukkueesta. Hyökkääjä ehti edustaa Liiga-tasolla myös Tampereen Tapparaa sekä Kuopion KalPaa.

– Odotan innolla kauden alkua ja pelaamista Luleån HF:n paidassa. Joukkue on vahva ja sen fanit ovat mahtavia. Olen pelannut koko urani Suomessa, joten siirto Ruotsiin tuntui luontevalta vaihtoehdolta uralle, Ilomäki kertoo seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS: Ruotsalaisseuralta vahvistus: HIFK-tähti siirtyy ensi kaudeksi SHL:ään!