Ruotsalaisen pistelingon siirto Liigaan varmistui: ”Saippuanliukas siniviivan ylittäjä”

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigassa tällä kaudella toiseksi viimeiseksi sijoittunut ja 15 pisteen päähän pudotuspelipaikasta jäänyt Mikkelin Jukurit vahvisti kotisivuillaan ruotsalaishyökkääjä Fredric Weigelin liittyvän joukkueeseen tulevan kauden kattavalla sopimuksella

Urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin mukaan mikkeliläisjoukkue saa 26-vuotiaasta ruotsalaispelurista ”saippuanliukkaan siniviivan ylittäjän, pelintekijän ja voitontahtoisen pelaajapersoonan”.

Weigel edusti päättyneellä kaudella Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa pelaavaa AIK:ta. Mies iski 52 ottelussa 41 (9+32) tehopistettä ollen joukkueensa tehokkain pistemies. Hyökkääjän plusmiinus-saldo näyttää kuluvan kauden osalta komeaa lukemaa +20.

– Vuosikymmen sitten Weigel oli nuorten maajoukkueissakin pelannut sentterilupaus, ikäluokkansa kärkiäijiä. Peliura otti myöhemmin takapakkia terveyshuolien vuoksi ja nyt hän on taas saanut kehittyä ja pelata terveenä muutaman vuoden ajan. Nyt alla on uran paras kausi, tähän mennessä, Holtari taustoittaa seuran tiedotteessa.