Pisteitä liukuhihnalta – Jack Hughesilta kova myrskyvaroitus nuorten MM-jäillä Kaapo Kakon suuntaan!

© Kuva: Getty Images

Vaikka jääkiekkokausi alkaa kääntymään loppua kohden, riittää lajin parissa jännitettävää vielä pitkään kesälle. Kevät on kansallisten sarjojen pudotuspelien, eri MM-kisojen ja NHL:n varaustilaisuuden ennakoimisen juhla-aikaa.

Suomalaisittain yksi mielenkiintoisimmista aiheista on Kaapo Kakon ja Jack Hughesin välinen taistelu juhannuksen varaustilaisuuden ykkössijasta. Jenkki on tahollaan antanut lähipäivinä pelottavan kovia myrskyvaroituksia alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa, joiden katsomot pursuavat tarkkailijoita.

Hughes on mättänyt USA:lle kolmessa pelissä tehot 5+5=10 (+5). Pistepörssissä suurlupaus on toisena, myös maali- ja syöttöpörssissä irtoaa kakkossija. Tehotilastossa hyökkääjä keikkuu kuudentena.

Yhdysvaltojen turnaus on sujunut upeasti. Joukkue keikkuu B-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä. Kolmen ottelun jälkeen kasassa on yhdeksän pinnaa, maaliero on huikeaa luokkaa 24-9.

Kakko puolestaan on miesten maajoukkueen matkassa. Leijonien ykkösketjussa hyökännyt pelaaja taistelee paikasta ensi kuussa Slovakiassa pelattaviin MM-kisoihin.

LUE HUGHESISTA TAANNOIN TEHTY HAASTATTELU TÄÄLTÄ.

IIVARI RÄSÄSEN JA ANTON LUNDELLIN AJATUKSISTA VOIT LUKEA TÄÄLTÄ.

Kisoissa pelataan maanantaina kaksi ottelua kello 16.30.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.