Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinteellä on joukkueineen edessään kaksi peräkkäistä pakkovoittoa, mikäli joka kevät pudotuspelien ennakkosuosikkeihin viime vuosina lukeutunut joukkue aikoo jatkaa kauttaan vielä playoffien toisella kierroksella.

Edellisottelussa neljän päästetyn maalin jälkeen maalilta vaihdettu suomalaiskonkari päästi lauantai-iltana Dallas Starsia vastaan pelatussa viidennessä pudotuspelikohtaamisessa taakseen viisi maalia Starsin haettua Nashvillestä 3-5-vierasvoiton.

Sekä Rinteen että koko Nashvillen joukkueen esitys ei tällä hetkellä lupaile mestaruusparaatia tällekään kaudelle.

– Dallas on tällä hetkellä parempi joukkue. He pitävät pelin yksinkertaisena. Meidän kaikkien pitää parantaa. Minulle on ihan sama syttyvätkö pelaajamme näihin peleihin positiivisuuden vai vihan kautta, mutta kaikkien täytyy parantaa, minä mukaanlukien, Rinne luettelee tämän hetken realiteetteja Predatorsin kotisivujen haastattelussa.

– Dallasille on pakko antaa tunnustusta. Heillä on paljon lahjakkuutta ja he pelaavat hyvää kiekkoa. Mutta tärkeintä on, että jokainen meistä parantaa jatkossa otteitaan, muuten luvassa on todella, todella lyhyt playoff-reissu, Rinne päättää.

Kaksi peräkkäistä ottelua voittanut Dallas johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Sillä on mahdollisuus katkaista Nashvillen kausi maanantain ja tiistain välisenä yönä joukkueiden kohdatessa seuraavan kerran Dallasissa.