NHL:n pudotuspeleissä pelaajat uhraavat itseään usein hurjallakin tavalla auttaakseen joukkuettaan voittamaan.

Hyvää esimerkkiä tästä ovat näyttäneet tämän kevään pudotuspeleissä muun muassa San Jose Sharksin pelaajat.

Joukkueen kapteeni Joe Pavelski teki kivuliaan maalin playoffsien avausottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan, menettäen tilanteessa muutamia hampaitaan.

Toisessa osaottelussa varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa asialla oli Sharksien tähtihyökkääjä Logan Couture.

Hyökkääjä kumartui toisen erän puolivälissä peittämään Golden Knightsin Cody Eakinin laukausta ja sai kiekon…melko herkkään paikkaan.

Couture jätti kaukalon, mutta palasi kolmannen erän alussa takaisin tositoimiin.

30-vuotias kanadalaishyökkääjä kommentoi tapahtunutta toimittajille ottelun jälkeen melko suorasanaisesti.

– Luulin jo menettäneeni kivekseni, hyökkääjä täräytti Sporting Newsin mukaan.

Couturen ilta oli erinomainen hänen summatessaan ottelussa tehot 1+1, mutta viimeinen palkinto – kamppailun voitto – jäi tällä kertaa puuttumaan Golden Knightsin napatessa 5-3-voiton.

Ottelusarja jatkuu varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa Las Vegasissa. Otteluvoitot ovat tasan 1-1.

Voit katsoa Couturen kivuliaan blokin alla olevalta videolta tai täältä.