San Jose Sharksin ja Vegas Golden Knightsin seitsemäsottelu oli huikea kiekkojännäri, joka muistetaan vielä vuosien päästäkin. Vegas johti ottelua jo 3-0, kun Cody Eakinille tuomittiin ulosajo kolmannessa erässä.

Viiden minuutin ylivoimalla San Jose meni 4-3 johtoon. Lopulta haipaidat voittivat ottelun ensimmäisessä jatkoerässä lukemin 5-4.

Tuomareiden ratkaisu herätti ottelun jälkeen paljon puhetta. Hyökkääjä antoi Joe Pavelskillepoikittaista mailaa hävityn aloituksen jälkeen. Pavelski kaatui epäonnisesti jäähän ja loukkasi itseään.

Vegas-hyökkääjä Jonathan Marchessault kävi ottelun jälkeen kuumana.

– Vitummoinen vitsi. Viisi minuuttia tuollaisesta? Marchessault latasi ESPN:n haastattelussa.

– Tuomari sanoi, että tilanne näytti aika pahalta. Jos sanoo noin, niin silloin ei todellakaan nähnyt tilannetta. Tämä on noloa!

Voit katsoa Eakinin antaman poikittaisen mailan alla olevalta videolta.